Moderne misjonshistorie på sitt beste i årets partner-DVD

I slutten av denne uken kommer årets partner-DVD i posten til alle som har støttet Troens Bevis med en gave i løpet av året. Her ser du moderne misjonshistorie på sitt beste. Tusener av hinduer og muslimer kommer til Kristus gjennom store kampanjer, nasjonale misjonærer og TV-sendinger.

2007 har vært et ”kronår” for Troens Bevis sine mange virkegrener. Til tross for økonomiske problemer, og ca. kr. 3 millioner på etterskudd, har 2007 vært det rikeste innhøstningsåret i Troens Bevis sin historie.

I årets partner-DVD vil du få se en uforglemmelig misjonsfilm fra vår tid.

Vi får følge Rune Edvardsen på 2 store kampanjer i India der tusenvis av hinduer tar imot Kristus som sin frelser. Det blir også en tur med Rune til Kongo der han og resten av teamet kom på riksnyhetene i Norge da de ble truet av geriljasoldater.

Vi følger Aril Edvardsen under en stor kampanje i Dar es Salaam og får blant annet se mange sterke helbredelser som fant sted under møtene. Vi følger han også på en fredskonferanse der muslimer og kristne samles for første gang sammen med Tanzanias statsminister.

Det blir glimt fra folkemøtene i 4 norske byer, høydepunkter fra årets sommerstevne og siste nytt fra TV-arbeidet blant muslimer.

Få Troens Bevis Magasin gratis i ett år!

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter