2 61 milliarder mennesker har ennå ikke har hørt Evangeliet

I år kan du gi en julepresang som vil ha evighetsverdi. Verden har hatt juleevangeliet i over 2000 år, men fremdeles er det over 6 500 folkegrupper som aldri har hørt de gode nyhetene.

Hør Rune Edvardsen her
eller på YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=SWhAn6tcA2s

I de snart 50 årene som Troens Bevis har drevet med verdensvid evangelisering til unådde folkeslag, er det en kommentar som stadig går igjen: «Hvorfor har vi ikke hørt dette før?»

Etterspørselen etter evangeliet er faktisk så stor at Troens Bevis må holde tilbake fordi vi ikke har nok penger til å møte de enorme behovene. Paradoksalt nok, har vi som nordmenn aldri hatt så mye penger å rutte med. Historisk sett har vi heller aldri brukt så lite på misjon. Som kristne er vi blitt flinke til å rope høyt når vi blir tråkket på tærne, men klarer vi å høre ropene fra alle dem som leter etter en nådig Gud?

Bare i Burundi har brevskolen fått over 130 000 nye elever på ett år. Vi vet at ifølge statistikker vil over 90 prosent være bekjennende kristne etter å ha tatt kurset. Brevskolekontorene trenger stadig påfyll av flere kurs, men Troens Bevis klarer ikke å fylle på i takt med nye elever.

Vi har 15 nasjonale misjonærer i India som står klare til å gå ut bare de får underhold. En nasjonal misjonær i Emiratene venter også på å få underhold. Vi har en mediamisjonær i Egypt som trenger 4 000 kroner i måneden for å lage programmer for satellittkanalen vår. På 10 måneder har 45 000 arabere kontaktet oppfølgingskontoret til satellittkanalen etter å ha sett på programmene våre.

Rune Edvardsen skal ha 2 store kampanjer i India nå i februar, og presidenten på Zanzibar har invitert Aril Edvardsen til den muslimske øygruppen neste sommer etter den fantastiske kampanjen i Tanzania sist august.

Mange av våre misjonspartnere har stått trofast sammen med oss i mange år. Men nå trenger vi mer enn noen gang flere partnere som vil stå sammen med oss i tiden fremover.

Det er fremdeles 2,61 milliarder mennesker, eller 40,9 prosent av verdens befolkning, som ikke har hørt evangeliet. Jesus sa at høsten er stor men arbeiderne få.

Ved å bli en fast misjonspartner er du med på å gi folk den største julegaven de noen gang kan få. Frelse og evig liv. Som støttepartner er du hver eneste dag med på å høste inn mennesker til evigheten.

Du bestemmer selv hvor mye du vil gi. Så snart du har registrert deg som giver vil du også få fradrag på skatten når du oppgir ditt personnummer til oss.

Klikk her for å bli en støttepartner eller gi en engangsgave.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter