Misjonselever har bedt med frelse til 23 ungdommer på to måneder

Det er mye tiltakslyst i årets misjonskull, og på kort tid har elevene bedt til frelse med 23-24 ungdommer i distriktet, forteller Helge Flatøy som er praksislærer ved skolen.

Allerede de to første helgene av skoleåret fikk misjonselevene ve Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt ansvar for to arrangement.

Da ten-bibelskolen fra Filadelfia Vennesla var på leir gav 6 ungdommer til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser. Helgen deretter var misjonselevene med på Frikirken i Flekkefjord sin menighetsweekend på Åpta leirsenter der de hadde ansvaret for ungdommene. Der var det 10 ungdommer som ønsket å ta imot Jesus som sin frelser.

-Slik jeg ser det, er dette søkere som tar en beslutning på at de vil følge Jesus. Kan hende enkelte av dem har gjort det før, men dette blir på en måte en stadfestelse av dette valget. Poenget er i hvert fall at det de ser i misjonselevene er noe de vil ha tak på selv, og det synes vi er enormt positivt, sier Flatøy.

Han har også fått tilbakemelding fra ungdomslederen i Frikirken i Flekkefjord, Margareth Lindhom, som er svært fornøyd med jobben elevene gjorde og bekrefter at 10 ungdommer tok imot Jesus mens de var på leir.

Flatøy har også besøkt Filadelfia i Vennesla der han traff flere av de unge som var med på ten-bibelskoleleiren i Sarons Dal.

-Der har nå ungdommene bestemt seg for å gi 20 prosent av inntektene til misjonen gjennom Troens Bevis. Dette er helt supert, sier han og er veldig oppmuntret over at ungdommene lar seg engasjere utover møtedeltagelse.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter