Se Adventhilsen fra Rune Edvardsen 2 søndag

Hver søndag i advent sender Troens Bevis ut en hilsen på sms. Her kan du se og høre hva Rune Edvardsen har på hjerte 2. søndag i advent.

 

Klikk her for å se 2. videohilsen

Det er blitt andre søndag i advent og julen nærmer seg med stormskritt. Julehandelen er i full gang og mange ser frem til en fredelig høytid med familie og venner. Men nyhetene minner oss allikevel på at engelens budskap til hyrdene som var på marken utenfor Betlehem for 2000 år siden ennå ikke er oppfylt. En frelser er oss født, men det er ennå ikke fred på jord. Evangeliet er ett bærekraftig budskap om frelse og fred som var ment for alle mennesker. Allikevel finnes det fremdeles 2,61 milliarder mennesker i verden som ennå ikke har hørt evangeliet.

India har nå en befolkning på over 1,1 milliard mennesker. Kun 2,3 prosent av dem er nominelle kristne. De siste årene har Rune Edvardsen holdt store musikk festivaler myntet på ungdommer i dette landet.  Dette har resultert i en enorm ungdomsvekkelse der over 200 000 unge hinduer har kommet til tro på Jesus og 140 nye menigheter er plantet. Allikevel er dette bare en dråpe i havet i forhold til alle dem som fremdeles trenger å få høre evangeliet om Jesus Kristus.

Ved og gi en gave er du med på å gi folk den største julegaven de noen gang kan få!
Frelse og evig liv.

Klikk her for å gi en gave via webshop eller benytt kontonr 3000 37 32769 merk gaven med India. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter