Se Adventhilsen fra Rune Edvardsen 3 søndag

Hver søndag i advent sender Troens Bevis ut en hilsen på sms. Her kan du følge med på Rune Edvardsens nye video hilsen 3.søndag i advent.

 

Klikk her for å se 3. videohilsen

Det er kun en uke igjen til julaften, og de fleste har nok begynt å få julegavene på plass. Aftenposten melder denne helgen at aldri før har det ligget så mange feriereiser under juletreet som i år.

Visste du at:

* Dersom trenden fortsetter, vil en gjennomsnittelig norsk innbygger ha handlet for 9 477 kroner innen julaften.

* Det kjøpes gjennomsnittelig mat og drikke for 3 600 kroner per innbygger i desember.

* Det antas at klesbutikker vil ha en omsetning på rundt 4 milliarder kroner i desember. Det er en økning på 60 prosent sammenlignet med resten av året.

* Butikker med salg av spill, blader, bøker, etc. øker omsetningen med cirka 130 prosent i desember. (kilde: www.f-b.no)

Denne julen vil Troens Bevis gjerne invitere deg til å være med å dele julens budskap med mennesker som ennå ikke har hørt evangeliet.

Blant de 2,61 milliardene som ennå ikke har hørt evangeliet, bor 1,1 milliard av dem i India. Under 2 prosent av befolkingen i dette folkerike landet er Jesus troende.

De siste årene har Rune Edvardsen holdt store musikk festivaler myntet på ungdommer i India. Dette har resultert i en stor ungdomsvekkelse der over 200 000 unge hinduer har kommet til tro på Jesus og 140 nye menigheter er plantet.

I februar reiser Rune Edvardsen tilbake til India der han skal holde 2 nye musikkfestivaler i 2 forskjellige byer. Hvis du har lyst til å være med å gi en julegave i år som er med på å ta evangeliet til dem som ennå ikke har hørt det i India, kan du  klikke her eller benytt kontonr 3000 37 32769 merk gaven med India. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter