En kvart million så live streamingen i 2007

Trafikken på Troens Bevis sin arabiske webkanal er så stor at serveren er nå i ferd med å bryte i sammen.

 

I 2007 var det 222 238 seere som så live streamingen av ”Miracle”-kanalen på kanalens webside.

Pågangen av seere på Internett er så stor at Troens Bevis har fått advarsler om at serveren som håndterer streamingen er i ferd med å bryte sammen. Derfor må streamingen over på en egen server som kan håndtere den store trafikken.

– Jo flere seere som er på, jo mer koster det også for båndbredden som vi betaler for, forklarer teknisk sjef Øystein Løland.

Det er nå ca. 1 ½ år siden Troens Bevis begynte med live streaming over Internett av de arabiske TV-sendingene. Kanalen blir allerede sendt over satellitt til et område der det bor 323 millioner arabere, men tjenesten over Internett gjør kanalen tilgjengelig over hele verden. Dette viste seg snart å være en smart handling da tusenvis av arabere i land som Kina, Russland, Australia og Nord-Amerika også begynte å se på kanalens program.

– Den nye serveren som vi må bytte over til er nå en av de tingene som jeg håper vi kan få litt ekstra støtte til, sier Barty Shokralla som er sjef for kanalen, og  håper dermed å appellere til misjonsvenner som ser det viktige arbeidet kanalen gjør blant arabere.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter