Trenger mer støtte til India-kampanje

Neste uke reiser Rune Edvardsen til India for å holde årets første kampanjer i byene Guntur og Kakinada. Der venter det nå mellom 10 og 15 nasjonale misjonærer som er klare til å plante like mange nye menigheter i hver by.

Rune Edvardsens tidligere 12 konsertkampanjer i landet har ført til opprettelsen av 135 nye menigheter og en ungdomsvekkelse der 200 000 til 300 000 ungdommer er blitt tillagt både bestående og de nyplantede menighetene, opplyser biskop Ernest Komanapalli som er arrangør for kampanjene og blant annet sitter i styret for Pinsevennenes Verdenskonferanse.

– Men jeg føler at vi har lite inntekter som går direkte til kampanjer, de koster en del, forteller økonomisjefen i Sarons Dal, Arnold Dragland. Han håper at det snart vil komme inn flere øremerkede midler til alle kampanjene som står for døren i 2008.  

I Troens Bevis bladet for februar oppfordrer Aril Edvardsen partnere til spesielt å støtte Runes kampanjer. Han skriver: ”Selv om disse konsertkorstogene koster en del penger i form av reiser, opphold, rigging av utstyr og leie av stadioner, er det som peanøtter å regne, når man ser hvor mange tusen sjeler som blir vunnet for Guds rike.

Sammenlignet med hva det koster å drive en menighet hjemme i Norden, som kanskje vinner en håndfull sjeler for Jesus under et helt år, blir Runes konsertkorstog et fascinerende investeringsprosjekt når det gjelder å samle seg skatter i himmelen. De partnere som er med, og som vil være med og støtte Runes konsertkorstog med sine gaver, vil møte igjen skarer som blir en velkomstkomite i himmelen, vunnet ved deres penger.

Jesus sa det slik: ”Jeg sier dere: Bruk pengene, som det hefter så mye urett ved, til å vinne dere venner som kan ta imot dere i de evige boliger, når pengene tar slutt.” (Lukas 16:9).”

Runes konsertkorstog blir også tatt opp på TV og sent til hele India over satellitt.

Ønsker du å være med å støtte kampanjene med en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter