Se flott billedreportasje fra Nepal

Troens Bevis støtter 20 nasjonale misjonærer i Nepal. Vi har fått inn en serie bilder fra de nasjonales misjonsarbeid høyt oppe i Nepals vakre fjell og dype kløfter.

 

Nepal har en befolkning på 28 millioner mennesker og er kjent som det eneste landet i verden som offisielt er hinduistisk. Men i 2006 endret myndighetene grunnloven slik at landet nå er sekulært, noe som på sikt bør gjøre det lettere for andre religioner i landet. Over 80 prosent av befolkningen er hinduer, 10,7 prosent buddhister, 4,2 prosent muslimer og kun 0,5 prosent er kristne. Landet har 335 folkegrupper, og 238 av dem regnes som helt unådde av evangeliet. Av de 97 stammene som har en liten andel Jesustroende, er de Jesustroende som regel under 2 prosent av hele stammen.

Siden 2001 har Troens Bevis støttet de 20 nasjonale misjonærene som nå virker i fulltidstjeneste i Nepal. De forteller at de holder møter på lørdager, da søndag er en vanlig virkedag. Misjonærene har i over 5 år også drevet en bibelskole som utruster nye arbeidere. Elevene går på skolen i 5 måneder og blir deretter sendt ut i tjeneste.

– Nå i februar begynner det ellevte kullet. Først tar vi imot folk som vil gå på bibelskole, som kommer fra forskjellige menigheter i lokalområdet, deretter kan andre søke som kommer langveisfra, opplyser han som har tilsyn til akkurat denne delen av arbeidet i landet.

Klikk her og se flott bildereportasje tatt av misjonærene ute i feltet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter