Flere hundre hinduer er kommet til tro

Her er Rune Edvardsens beskrivelse av opplevelsene i Guntur i India der flere hundre hinduer kom til tro på Jesus sist helg. Nå er han og resten av det norsk teamet på vei til Hyderabad der det blir stor kampanje neste helg.

Guntur har ca. 1 million innbyggere og er en by hvor det ligger mange store undervisnings institutter. Altså en by med mye akademiske folk og mange med utdannelse. Samtidig er en stor del fattige farmere og industriarbeidere. Den kristne delen av befolkningen er stort sett Lutheranere da Guntur er et senter for den Lutherske kirke i Amrapradesh. 3 kvelder holdt vi musikkfestival i Guntur. Det startet heller litt smått med 5000 første kveld, men mange kom frem til frelsesbønn. Vi musikere stortrivdes og toner og ord runget ut i mørket til stor begeistring. Flere under skjedde i bønn for syke. Noen hundre hinduer kom til tro på Jesus.

Lørdag kveld
Den indiske biskopen Ernest Komanapalli og Manna Ministries drog i gang kvelden der 6-7000 mennesker hadde kommet for å høre. Denne kvelden talte jeg om at mennesket står i en kamp der det onde forsøker å ødelegge dem som Gud elsker.

Søndag kveld
Tredje kveld kom det ca. 10 000 på stadion og 1000 kom til frelse. Folk hadde aldri hørt evangeliet på denne måten og gledet seg stort. Aldri har noen gang så mange vært samlet i Guntur til noe arrangement.

Predikantseminaret
Seminarene med Kai og Stine Johansen fra Sørlandskirken i Arendal var fantastiske. De bygde opp om pastorene på en utmerket måte. Jeg talte om misjon til for å inspirere de 900 evangelistene og pastorene som kom til seminaret.

Neste helg er det storbyen Hyderabad som står for tur. Da blir det igjen live overføring fra konsertkampanjen fra ca. kl 16:30 både fredag 29. februar og lørdag 1. mars og søndag 2. mars.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter