«Utrolig opplevelse for oss som er med

–Disse tre dagene ble en utrolig opplevelse for alle oss som var med. For oss som ikke hadde vært med på slikt før var det nesten helt uvirkelig, skriver Elin Fidjeland i en mail fra India. Hun er en av nærmere 30 nordmenn som er med på kampanjen til Rune Edvardsen denne uken.

 

–Musikkfestivalen var en fest med stort kor, kjente musikere og solister fra India og selvfølgelig Rune Edvardsen med team. Midt i konserten slapp Rune og bandet til og spilte utrolig bra. Rune talte så det gikk rett inn til hjertene i folket i Guntur, forteller Elin Fidjeland på mail fra India.

Hun er fra Sira og er en av 22 nordmenn fra distriktet utav nærmere 30 som er med på turen. Til daglig er hun lærer på Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt, og som de fleste som er med på reisen er det første gang hun er i India.

–Dette var moro og rett og slett et sjokk. Inntrykkene er mange å fordøye; luktene, støyen, smakene, fattigdom, tiggere, varmen og ikke minst trafikken. Men en fantastisk, enorm opplevelse, sier Britt og Terje Hauan fra Kvås i Lyngdal som også er i India for første gang.
–Det var en stor opplevelse å høre Rune tale, har aldri hørt ham «live» før.  Selve opplegget rundt musikkfestivalen var også utrolig bra, sier Britt.

Elin forteller at hundrevis av mennesker gikk frem når frelsesinnbydelsen ble gitt i Guntur. Hun sier også at Rune Edvardsen bad for syke hver kveld og at mange fikk kjenne Guds helbredende kraft.

–Vi fikk høre vitnesbyrd av noen av de som ble helbredet, en kvinne som hadde hatt smerter i mange år ble smertefri, en som hadde en klump eller svulst merket plutselig at den var borte og en som nesten ikke hadde hørsel kunne høre igjen.

I løpet av disse tre kveldene var det 1500 til 2000 som gav til kjenne at de ville ta imot evangeliet. Ti nye menigheter blir plantet i etterkant av kampanjen for å ta seg av alle de nye troende.

–Det er et enormt opplegg og de lokale arrangørene gjør en kjempejobb, mener Elin.

Hele kampanjen blir også tatt opp på TV, og vil bli sent på en landsdekkende satellitt i India.

Idag fredag 29. feb. og imorgen ca. 16.30, kan du også se Rune Edvardsen «live» fra India. KLIKK HER!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter