Nå er resultatene fra India klare

Resultatene fra Rune Edvardsens 2 kampanjer i India i februar er nå klare.

De viser en enorm åpenhet for evangeliet og stort gjennomslag for Jesus budskap blant hinduer.

Resultatene fra Rune Edvardsens kampanjer i byene Guntur og Hyderabad er nå klare.
I byen Guntur er det til sammen mottatt 6552 kort fra personer som fylte ut kortet og søkte frelse blant 40 000 møtedeltagere over 2 kvelder.

I Guntur ble det plantet 10 nye menigheter som ett direkte resultat av denne kampanjen.

I byen Hyderabad ble det mottatt 4857 bekjennelseskort fra frelsessøkende blant de 35 000 som kom på 2 møter. Der er det nå etabler 10 nye menigheter i nordre bydel for å ta hånd om de nye frelsessøkende.

Det var også 900 predikanter som deltok på predikantseminaret i Guntur, mot 400 som var påmeldt.

-Selv om de kristne i landet nå møter problemer med å forkynne evangeliet, takker vi Gud for denne metoden som Rune bruker for å nå mennesker ute å såre deres følelser, skriver biskop Ernest Kamanapalli fra Manna Ministries som er med på å tilrettelegge kampanjene.

-Han deler livshistorier fra kjente mennesker og hans egne personlig opplevelser. Hans 14 korstog konsertkorstog har nå ført til at vi har kunnet grunnlegge til sammen 155 nye menigheter.

Tor Arne Langeland, som er en av de norske musikerne som har reist med Rune på kampanjer i flere år, har observert denne menighetsveksten i India på nært hold. Han forteller at han husker godt en liten menighet i India de besøkte som hadde bortimot 200 medlemmer.

– Første søndagen etter Runes kampanje stod det mange tusen i kø som ville på møte. To år etterpå er det flere tusen mennesker i denne menigheten. Dette har jeg sett med egne øyne, og det er enormt oppmuntrende for oss som er med på laget, forteller han.

For å lese mer om India kampanjen, se Troens Bevis bladet for mai, 2008. For å motta ett gratis abonnement av bladet, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter