fbpx

TOPP TILBUD FOR HELE FAMILIEN

Det finnes ingen gode grunner for å holde seg hjemme når Det store sommerstevnet avvikles i Sarons Dal den 12. – 20. juli. For dette blir stevnet for hele familien fylt opp av gode opplevelser.

Av Sten Sørensen

I flere år har barne- og ungdomsaktivitetene vært på topp i Sarons Dal. Det satses betydelig på den sektoren også! Derfor preges julidagene i Sarons Dal av et yrende familieliv med høy trivselsfaktor. Hør bare her:

Det er fire planeter: Miniplaneten for dem som er mellom 2 – 4 år. Barneplaneten for dem mellom 5 – 9 år. Kidzplanet for dem mellom 10 – 12 år. Youth planet for dem mellom 13 – 16 år.

Planetene har dyktige ledere som følger opp barna både sosialt og åndelig. Mange barn og unge får et møte med Jesus i løpet av uken og tar et standpunkt for å følge Jesus.

Det er også mange gøye aktiviteter som gir barna gode sommerminner. Dessuten får barna nye venner. Kort og godt: Barneplanetene er en berikelse.

Foreldrene kan gå med god samvittighet på formiddagens arrangement i Sarons Dal-hallen fordi barna deres blir godt tatt vare på. Dermed blir det en vinn – vinn situasjon for alle.

Planetsjef Elin Fidjeland og hennes medarbeidere håper å ha «hendene fulle» denne sommeruken. De er forberedt på et yrende liv. Hermed er alle barn og unge med deres foreldre velkommen til begivenhetsrike dager i Sarons Dal!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter