fbpx

Kari og Aril Edvardsen blir 70 år

Det er ikke til å tro, men Kari og Aril blir begge 70 år om ikke så lenge. Det ønsker styret for Troens Bevis Verdens Evangelisering å feire! Vi vil gjøre det mandag kveld den 14. juli under sommerstevnet i Sarons Dal.

Av styreleder Sten Sørensen

Kari blir først 70 år. Det skjer i begynnelsen av juli. Senere på høsten blir Aril 70 år. Det er naturlig å feire begge disse samtidig, og hva er mer naturlig enn å gjøre det under sommerstevnet med mange støttepartnere og venner tilstede? Derfor merk dere datoen, det kommer til å skje mandag den 14. juli!

Vi ser på Kari og Aril med glede, takknemlighet og beundring. Ekteparet som har betydd så mye for hele virksomheten i Sarons Dal. Det er ingen over eller ved siden av dem. De er i en klasse for seg selv og Gud har brukt dem mektig i sin lange tjeneste.

Aril som den djerve pioneren med profetisk snitt som brenner for evangeliets utbredelse. Han «taler» mennesker inn i Himmelen. Han eier en brennende pasjon for å nå ut med evangeliet, særlig til dem som aldri har hørt det tidligere. Han har krysset over hundre land med evangeliet, og ingen nordmann har nådd så mange med evangeliet som nettopp Aril! Han har også et genuint ønske om å bringe fred og forsoning mellom mennesker og folkegrupper. Derfor leder han fredskonferanser der ulike statsmenn og religiøse ledere kommer sammen for å arbeide for fred. Aril har en unik posisjon og tjeneste både nasjonalt og internasjonalt!

Kari som den varme personen som står ved siden av Aril. Det har hun gjort på en forbilledlig måte i over 50 år. Aril har vært avhengig av Karis støtte og hjelp. Uten henne hadde ikke Aril kunne stått i sin tjeneste gjennom alle disse år! Kari liker ikke å være i rampelyset. Hun trives best bak kulissene. Men den som kjenner ekteparet vet at hun er like viktig som Aril. Hun eier et brennende engasjement for misjonen. Stiftelsen «Karis misjon» hjelper mennesker i nød. Det sier sitt om hennes store hjerte.

Er det noen som fortjener å bli satt pris på, og som bør hedres ved en 70-års dag, så er det Kari og Aril. At vi kan feire dem sammen er en dobbel glede!

Velkommen til denne store begivenheten under kveldsmøtet mandag den 14. juli i Sarons Dal-hallen!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter