God oppslutning rundt folkemøtet i Åseral

”Det var godt at Aril Edvardsen kom til Åseral.” Slik innledet sogneprest Olav Lehne folkemøte i Flerbrukshallen sist søndag.

– Det var en knallsukksess, traff spikeren rett på hodet, mener Ole Iglebæk etter Aril Edvardsens første folkemøte i Åseral sist helg.

Ole Iglebæk har de siste 12-14 årene virket som forkynner og evangelist i Åseral og bygdene rundt. Han forteller at det opp gjennom årene har vært et aktivt arbeide i bygda og distriktet rundt fra flere hold, men at han nå opplever veldig bra tider på den felleskristelige fronten. Dette kom spesielt til syne under samarbeidet mellom de forskjellige menighetene i forkant av Troens Bevis sitt folkemøte i Flerbrukshallen.

– Vi var veldig spent på hvor mange som ville komme tatt i betraktning konfirmasjoner, tidspunkt for møtet og flere andre ting. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket da jeg så det store oppmøtet og jeg har bare hørt positive tilbakemeldinger i ettertid, sier han.

Dette er det andre folkemøtet til Aril Edvardsens denne våren, det første ble holdt i Karlsbu på Jæren.

Statistikker viser at 75 prosent i Norge tror på Gud, 24 prosent tror på Jesus mens bare 4.5 prosent er aktive i en menighet.

– Jeg så at vi på møtet på søndag nådde en målgruppe som vi vanligvis ikke treffer i forhold til kristne arrangement i bygda, sier Iglebæk.

Nærmere 200 kom på møte, og 11 personer leverte inn trosbekjennelseskortet, noe Iglebæk betegner som meget bra tatt i betraktning at det kun bor 900 folk i bygda Åseral.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter