Nytt arbeidsteam til Kongo søkes

Nå er det satt opp ny arbeidstur til Kongo i august for å utvide Dina-senteret.

 

Se video fra fjorårets gripende tur her og del2 her.

– Neste tur til Kongo blir 16.-31. august. De 10 første som melder seg på blir med, sier Helge Flatøy som er med i styret for Dina-stiftelsen.

Hensikten med turen er å bygge ut Dina-senteret for misbrukte og voldtatte jenter slik at kapasiteten blir doblet. I dag bor det ca. 64 jenter på senteret som Troens Bevis driver gjennom Dina-stiftelsen. Det nye bygget skal gi plass til bortimot 50 jenter til, og det skal også bygges en helseklinikk for barna på senteret.

I fjor ledet Flatøy det første arbeidsteamet som reiste til Kongo i regi av stiftelsen, og jobben de fikk gjort sammen med ansatte på senteret var både formidabel og av stor betydning. Det ble da bygget et mødrehjem for 50 unge kvinner som er voldtatt og har fått barn. I tillegg fikk alle som var med på turen utvilsomt både minner og venner for livet.

 

Pris per person som vil være med er ca. 35 000 kroner. Dette dekker byggemateriale, reise og opphold. Flere av dem som reiste i fjor hadde fått sponsorer fra næringslivet eller menigheter.

Les om fjorårets tur her: «Liten avstand mellom liv og død.» 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter