Ny kampanje i Sochi og Abkhasia

Aril og Kari Edvardsen drar 28. mai tilbake til Russland og Abkhasia. Flere kristne ledere gleder seg til å treffe dem etter det utstrakte arbeidet de startet med store kampanjer i 80- og 90-årene.

Aril og Kari Edvardsen drar i slutten av mai måned tilbake til Sochi og Abkhasia for å holde nye møter og gjenforenes med gode venner.

– Vi er så takknemlige at det kan ikke utmåles, for dine første kampanjer under kommunist tiden, og underhold og opplæring av hundrevis av nasjonale misjonærer helt til i dag, skriver Biskop Ivan Chekunov som overser Troens Bevis sitt arbeide i Russland og de autonome republikkene.

– Dette har ført til hundretalls nye menigheter i Kaukasus, Russland, Volga-Ural området og Sentral-Asia, poengterer biskopen.

Under den planlagte turen i slutten av måneden blir det først offentlige møter i orgel og kammermusikk-hallen i Sochi. Deretter drar de til Abkhasia hvor de vil bruke noen dager på å møte landets ledere. Deretter skal det holdes en stor møtekampanje i hovedstaden Sukhumi der det abkhasiske drama teateret er leid for anledningen.

Chekunov forteller at tolken denne gangen er en av Russlands bemerkelsesverdige og dyktige predikanter, Nikolai Markin som først kom til tro under Aril Edvardsens kampanje i Irkutsk i Sibir i 1989.

Med på turen blir også TV-reporter Åsmund Brøvig, som i tillegg til å filme skal sende inn ferske nyheter underveis fra turen til websiden.

– Vi gleder oss alle til å se dere igjen, men dere får møte et annet Russland med skyhøye priser, også for hoteller og møtehallene vi leier til møtene, legger biskopen til.

Dermed går også utfordringen ut til misjonspartnere som kan tenke seg å være med å støtte denne kampanjen økonomisk. Det er kjent at Abkhasia er i en ekstremt vanskelig situasjon, presset mellom Georgia og Russlands politikk. Folk lider stor nød og har store behov, både materielt og åndelig.

Troens Bevis har nylig sendt ned flere sendinger med nødhjelp.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter