Nå kommer responsen fra USA

Etter at Miracle kanalen begynte å sende program i USA i januar var det flere hundre arabere som tok kontakt i løpet av kort tid.

 

En mann som hadde tenkt å begå selvmord forteller at han kom på andre tanker etter å ha sett på kanalens Tv program i USA. Han ble så oppmuntret av det han så at han ombestemte seg og ringte gratis nummeret på skjermen. En annen kvinne fra Egypt som bor i USA forteller at hun var oppgitt over problemer i ekteskapet sitt.

– Men etter på ha sett ett program der det ble snakket om at kvinner også måtte huske på å respektere mannen sin, tenkte jeg at det hadde jeg glemt.  Nå prøver jeg å snakke med mannen min om dette, jeg leser bibelen som har blitt veldig viktig for meg og livet mitt har virkelig forandret seg til det bedre, forteller hun.  Denne mannen og kvinnen er to av flere hundre arabiske seere i Nord Amerika som tok kontakt etter å ha sett på programmene som begynte i januar på 58 kabelnettverk og på 3 satellitt stasjoner.

-Dette synes jeg er enormt oppmuntrende, denne responsen er fantastisk, mener Barty Shokralla som er daglig leder for kanalen. 

– Det er heller ikke som om vi sender 24 timer i døgnet slik vi gjør på vår egen satellitt kanal, dette dreier seg om en halv time ett par ganger i uken, derfor er jeg veldig oppmuntret over responsen vi allerede har fått, sier han.

Det bor nå ca. 8 millioner muslimer i USA, deriblant mange som snakker arabisk.
Programmene blir sent i samarbeid med Dr. Victor Khalil som gjennom ”Ministries International” også sender to av sine egne program gjennom det nettverket av Tv stasjoner som Miracle kanalen har fått tilgang til med hans hjelp.

– Vi har gjort et gratis 800 telefonnummer tilgjengelig for alle innenlands seere som vil kontakte kanalen. Utenom USA må de som gir respons kontakte oss via e-post, SMS eller brev.

Arabere i Canada, Mexico og på de Karibiske øyene kan nemlig også få inn programmene ved å se på satellitt.

-Nå mottar vi daglig 25-30 telefoner fra hele Nord-Amerika som ber om frelse og forbønn, på toppen av alle e-postene vi nå besvarer, forteller Khalil.

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal blir bare drevet av frivillige gaver. Vi er svært takknemlige for alle som vil være med å støtte Tv arbeidet med en gave.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter