Aril Evardsen er nå i Abkhasia og Russland

Tross uroligheter i området har Aril Edvardsen valgt å gjennomføre de to planlagte kampanjene Abkhasia og Sochi.

De siste ukene har vært urolige for utbryter republikken Abkhasia da blant annet flere spionfly fra Georgia er skutt ned av russiske fly over det lille landet.

Men Aril Edvardsen har allikevel valgt å returnere til den lille republikken som proklamerte uavhengighet fra Georgia på begynnelsen av 1990 tallet.

Den nye presidenten hadde truffet Aril Edvardsen under ett møte i Kreml noen år tilbake, og inviterte den norske evangelisten til å holde en stor vennskapskampanje i hovedstadens kulturpalass i 1995.

Dette ble begynnelsen til den nye evangeliske kirken i Abkhasia, og siden den gang har Troens Bevis flere støttet nasjonale misjonærer i landet i tillegg til å sende flere laster med nødhjelp til en sterkt lidende befolkning.

Under denne turen skal Aril Edvardsen først holde møter i Sochi som ligger rett over grensen til Russland fra Abkhasia. Deretter reiser han til Abkhasias hovedstad Sukhumi der han skal holde møter i byens store  teater. 10. juni flyr han videre til Moskva for å ha møter med en kristne ledere.

Åsmund Brøvig er med som TV-reporter, og dersom han lykkes i å få internett forbindelse, vil vi få fortløpende oppdateringer fra kampanjene på websiden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter