Knallhelg for JTN festivalen

Hundretalls ungdommer fikk med seg ett forrykende åpningsshow, konkurranser og konserter.

-Allerede i går kveld begynte det å komme fantastiske tilbakemeldinger på det ungdommene hadde opplevd i helga, forteller festival sjef Helge Flatøy mandag formiddag.

Det var ett par hundre ungdommer som møtte opp til et forrykende åpningsshow med lyd, lys og røykeffekter fredagskveld. Festivalledelsen entret sceneområdet i biler, heldekorert med festivalplakater. Biltaket fikk funksjon som scene-brygge hvor festivalleder Helge Flatøy åpnet den 7. festivalen i rekken foran ungdommer fra hele Sørlandet.

Åleskjær jr.
Troens Bevis har satset mye på festivalen, og åpningskvelden bød på møte med lovsang og direkte forkynnelse fra Thomas Åleskjær. Thomas er sønn av den mer kjente, Åge Åleskjær. Han avslørte i sin tale at han ble født i Flekkefjord i den tiden faren var medarbeider i Sarons Dal, og at han derfor kjente seg på hjemmebane.

Team Challenge
Som foregående år var også festivalens helsprø lagkonkurranse på plass. Søndag ettermiddag hoppet deltagere på miniski i snø nedbrakt fra Knaben mens regnet yrte ned. Coladrikking, kikkertfotball, paintball og madrasshinderløp sto også på programmet, i det minste til stor underholdning for publikum.

Konsert
David Andre Østby avsluttet kvelden med en konsert som fikk ungdommene opp på bena og frem til scenen.

Flere arrangementer
Allerede torsdag var mange ungdomsledere samlet til ledersamling som blir holdt i forkant av JTN. Arrangementet fortsetter helt til søndag kveld med seminarer, konserter, aktiviteter og ikke minst sosialt felleskap med andre.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter