Gledesfesten ble også glede for barna i Kongo

Dina-barna i Kongo får også sin porsjon glede fra Gledesfest-konserten i Sarons Dal søndag kveld. Artistene, som stilte opp gratis, fikk inn en kollekt på 47 000 kroner. Dette går rett til barnesentrene i Kongo.

 

 

– Det var også veldig hyggelig å se at det var mange blant publikum som var kommet for å høre på konserten i hallen som vi ellers aldri ser her oppe i Sarons Dal, det synes jeg også var ett stort pluss, sier Rune Edvardsen.

Gledeskonserten var ett initiativ fra artistene selv der de tilbød seg å spille gratis for så å ta opp en kollekt til Dina-arbeidet.

En spesiell takk til dem som deltok:

Amalie Josefine Govertsen, Tini Flaat (tidl. Idol deltaker fra Kr.sand), Oppover, Henrik Peder Govertsen, Stølen/Fjellvang, Mikael Jarlestrand, Nina Pernille Munksgaard, Tor Einar «Daumann» Jacobsen, John Beland, Arly Karlsen, og Korsfestelsen – et dramastykke.

-Dette var ett kjempeinitiativ som jeg setter umåtelig stor pris på, sier Rune Edvardsen. Han ble svært glad da han fikk høre at det kom inn en kollekt på 47 000 kroner til arbeidet Stiftelsen-Dina driver blant barn i Kongo.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter