Aril på sitt beste onsdag kveld

Aril Edvardsens tale på sommerstevnet onsdag kveld traff uten tvil blink blant publikum. Han gav nøkkelen til å forstå en av de viktigste prosessene i det kristne liv som bokstavelig talt skiller klinten fra hveten.

At Aril Edvardsen uten tvil er en ener på misjonsmarken når han forkynner evangeliet til de unådde, kommer neppe som en overraskelse. Men onsdag kveld viste han igjen at han er like relevant når han henvender seg til dem som allerede er troende.

– Livet er som en rullebane, den kan variere noe i lengde fra person til person, men målet er det samme for alle, å ta av for evigheten.

Slik begynte Aril Edvardsen sin tale som helt tydelig traff blink hos tilhørerne i salen.

Under tittelen: «Du skal over, merket av Gud for livet, og ikke under» tok han for seg en av de viktigste og vanskeligste prosessene i det kristne liv. Med levende eksempler fra eget liv ga han både håp og inspirasjon til å holde ut og ikke dukke under når «kampene» i ens eget liv står som verst, en prosess han sammenlignet med det å «knuse oliven for å få ut oljen.»

Denne talen er absolutt verdt å høre, og kan bestilles på DVD over webshopen.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter