Gud gjør mirakler på Zanzibar

Torsdag ble på mange måter ett gjennombrudd på Zanzibar etter en noe problematisk åpningsdag.

 – Nå går det meste på skinner, etter at vi idag fikk løst opp i noen floker i den lokale organisasjonen, forteller en lettet Rune Edvardsen fra Zanzibar.

Vellykket hiv/aids- og fattigdomskonferanse

Torsdag var dagen for den unike konferansen som samler politiske og religiøse ledere for å diskutere to av de største utfordringene i dagens Tanzania . Troens Bevis og Aril Edvardsen arrangerte ett lignende opplegg i Dar es Salaam i fjor. Der deltok også Tanzanias statsminister som vantro var vitne til noe han ikke trodde var mulig, at kristne og muslimske ledere satt ved samme bord og i felleskap prøvde å finne løsninger på store samfunnsproblemer.

Aril Edvardsen tok imot oppfordringen om å arrangere ett lignende opplegg ute på øyene, og suksessen gjentok seg på idag på Zanzibar med stor oppslutning fra både kristne og muslimske ledere og den politiske ledelsen.

Mirakler på stadion

Flere hundre mennesker søkte frelse på den andre kvelden av den evangeliske kampanjen på Zanzibar. Men torsdagens møte ble også preget av flere helbredelser. Blant annet fikk en blind dame synet igjen.

Nå går kampanjen inn i den viktige helgen, og teamet på Zanzibar ber folk hjemme om fortsatt forbønn for folket på muslimske Zanzibar og at de skal få oppleve at Jesus er Veien, Sannheten og Livet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter