fbpx

Minneord til de ansatte ved Troens Bevis

Hvis vi i himmelen skal bli møtt av dem vi har ført frem til Gud, er det få som vil få en slik mottakelse som Aril Edvardsen. Han må bli mottatt av jublende skarer, mennesker fra mange nasjoner.

Vi vil i dag minnes en stor Guds mann. Aril Edvardsen født 15. november 1938 har med sitt liv vist hva Gud kan gjøre gjennom et menneske – bare en legger livet i Guds hånd. Aril har vært tro mot det kall han har fått. Han har vært en pågående, uredd og visjonær leder. Han har grunnlagt virksomheten Troens Bevis, bygget den opp mens de fleste andre medarbeidere har kommet og gått. Jeg tror ingen av oss forstår rekkevidden og betydningen av Arils liv og tjeneste. Både som evangelist og fredsarbeider har livet hans betydd så mye for så mange. For oss som jobber i Troens Bevis har Aril vært et fyrlys. Vi vil takke Aril for det han har betydd for oss. Vi var så uendelig rike sammen med ham og føler oss derfor så fattige uten ham.

Denne helga har vært trist for oss alle og særlig tung for den nære familien. Derfor tenker vi spesielt på Kari, Rune, Mona og den øvrige familie. Kari har alltid uselvisk stått støttende ved Arils side – tomrommet for henne må være enormt. La oss omslutte dem i bønn og omtanke.

Det blir noen ekstraordinære dager for oss fremover som kommer til å bli tunge for oss. La oss særlig be for Rune som leder av Troens bevis. Sammen med ham og med Guds hjelp skal vi være med å videreføre Aril Edvardsens visjon. Gud som har hentet Aril hjem har også en videre plan for misjonsarbeidet – det er den vi må gripe. Misjonens arbeid skal fortsette.

Vi takker Gud for Aril og over hans mektige tjeneste – som vi har fått være en del av.

Vi lyser fred over hans minne!

Sten Sørensen, styrelederFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter