Begravelsen skapte ny seerrekord for TV2 Nyhetskanalen

TV2 Nyhetskanalen fikk ny seerrekord under live-overføringen av Aril Edvardsens begravelse. I tillegg har over 4300 nå lastet ned eller sett begravelsesvideoen som ligger i sin helhet på Troens Bevis sin nettside.

 

Det var 251.000 seere som så TV2 Nyhetskanalens direkte overføring av Aril Edvardsens begravelse. Nyhetsredaktør Jan Ove Årsether sier til Vårt Land at den direkte årsaken kan være at kanalen sendte begravelsen direkte, og at teknikken sviktet for alle mediebedriftene som hadde planlagt å kringkaste den på nett.

IT ansvarlig i Troens Bevis opplyser at allerede den første natten etter begravelsen var det flere hundre som lastet ned begravelsesvideoen fra Troens Bevis sitt nettsted. Inntil nå har over 4300 lastet ned eller sett begravelsen som er 2 timer og 17 minutter lang. I tillegg har andre nettsteder også fått tilgang til å legge ut videoen.

Den siste uken har Troens Bevis opplevd en enorm pågang på websiden både fra inn og utland. Mange har lagt igjen en hilsen på websiden i tillegg til private e-poster og alle som skrev i kondolanseprotokollene under selve bisettelsen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter