Nå trenger Miracle Channel din hjelp

For å spare 25 000 til 30 000 kroner hver måned på satellitt sendingene på Miracle kanalen, må vi kjøpe en ny avspillingsmaskin. Vil du hjelpe oss?

 

Ved å investere i ett nytt avspillingssystem for programmene som går ut på luften over Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, kan de månedlige utgiftene kuttes med opptil 30 000 kroner!

Det nye avspillingssystemet forenkler nemlig hele prosessen og gjør det mulig å få en mye gunstigere satellitt avtale for vår arabiske kanal.
Dette avspillingssystemet gjør det ikke bare mulig å kutte i kostnadene, den vil også gjøre det mulig å ha studio program på direkten med telefoner inn i studio fra seerne.

Denne type program er blitt svært populære i den arabiske verden, og da kanalen allerede har en enorm seer respons inn til oppfølgingskontoret med mange spørsmål og kommentarer til program som er gått på lufta, er det ikke tvil om at denne type program vil vær en stor suksess. Da kan programlederne svare med en gang på spørsmål som også de andre seerne vil ha glede av å få høre svarene til.

Systemet gjør det også mulig å sende live program ut på satellitten uansett hvor en befinner seg i verden, noe som åpner opp for nye og spennende muligheter.

I tillegg kan vi gå inn fra studio og bryte den vanlige sendingen om det er behov for å kommentere store verdensnyheter som skjer akkurat i øyeblikket. Det betyr at vi også kan gå rett inn og be for situasjoner og land der mange seere sitter og kanskje er redde for det som skjer.
For å få dette systemet på plass trenger Miracle-kanalen 700 000 kroner innen 1. november.

Dette er et system som vil vare i lang tid fremover, og med den store innsparingen hver måned vil systemet ha betalt seg selv i løpet av en 2 til 3 års periode.

Vil du være med å hjelpe oss med dette?
Da kan du klikke her for å gi din gave, eller send oss en e-post på [email protected]Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter