Arils bror Eivin Edvardsen gikk stille hjem til Herren på tirsdag

Eivin Edvardsen (68) sovnet fredfullt inn ganske nøyaktig en måned etter at hans bror, Aril Edvardsen, gikk bort. Eivin arbeidet over 30 år i Sarons Dal og vil bli dypt savnet av familie og venner.

Tirsdag 7. oktober sovnet Eivin Edvardsen fredfullt inn på sykehuset i Kristiansand.
– Onkels hjerte var rett og slett utslitt, sier Mona Edvardsen Selseng.

Eivin Edvardsen (68) var bare ett år yngre enn Aril Edvardsen som gikk bort 6. september. Eivin var en trofast Sarons Dal arbeider der han jobbet med vedlikehold i over 30 år inntil han måtte slutte på grunn av helsen.  Han var med på de første spadetakene i Sarons Dal, og da han og hans kone Henny ble frelst i 1971 begynte han å jobbe fulltid i dalen med vedlikehold.

Han snekret, rigget hallen før stevnene, fikset alt og visste egentlig alt om hele anlegget, forteller Mona.

-Du bad ham aldri om å gjøre noe, for han hadde gjort det før du fikk bedt ham om det, sier Per Harry Selseng som var avdelingsleder for Eivin i mange år.

-Han sang og vitnet mye rundt i distriktene, han var indremisjonen og pappa ytremisjonen. Han har betydd mye for mange med sin ekte nød for sjeler frelse. Han grep mange med sitt ekte og gripende vitnesbyrd om sin frelse, forteller Mona.

Eivin Edvardsen vil bli dypt savnet av sin nære familie og store venneflokk fra hele distriktet.

Begravelsen holdes i Kvinesdal kirke torsdag 9.oktober kl. 13:00.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter