Misjonsvenner starter støttegrupper på Facebook

Den siste tiden er det dukket opp støttegrupper på Facebook for både Aril Edvardsen og Innfødte misjonærer. På Facebook fyker beskjedene mellom venner, og slik kan helt nye nettverk bli tent for misjon.

 

Troens Bevis opplever det er veldig flott at misjonsvenner oppretter egne støttegrupper for misjonens arbeid på Facebook. Det kan være et spesielt prosjekt som en støttepartner brenner for, og slik kan han eller hun også introdusere ett helt nettverk av andre for samme prosjekt.

Det er nå kommet en egen gruppe for ”Støtt en Innfødt Misjonær” for de nasjonale misjonærene som får støtte gjennom Troens Bevis.

Ole Krussand, som opprettet denne gruppen, skriver på Facebook at:

”Jeg kjenner på å gjøre noe i denne stund. Tenkte å hive meg på telefonen for å støtte opp om Troens Bevis.
Vil du være med?
Nå kan kristenfolket i Norge vise sin takknemlighet til arbeidet Aril Edvardsen har gjort. Heng deg på og bli fast giver for en innfødt misjonær.”

Det finnes også to minnegrupper for Aril Edvardsen, en gruppe for Stiftelsen-Dina sitt humanitære arbeid, og en gruppe for ungdomsfestivalen ”Jesus to the Nations.”

For å finne frem til disse er det bare å logge seg inn på www.facebook.no.
Der kan du enkelt opprette din egen profil om du ikke allerede har en. Søk så på Aril Edvardsen og alle gruppene vil komme opp. Der kan du legge inn meldinger og kommunisere direkte til de andre i gruppene du har interesse for.

Med egen profil vil du garantert få en gruppe med venner på Facebook etter hvert, og slik kan du også spre den eller de gruppene som du vil at andre skal høre om til ditt eget nettverk.

Troens Bevis sitt største behov i tiden fremover er nye støttepartnere, og vi er takknemlig for alle initiativ som kan hjelpe med dette. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter