Ny redaktør i magasinet Troens Bevis

Sten Sørensen, styreformann i Troens Bevis Verdens Evangelisering, har takket ja til jobben som redaktør i magasinet Troens Bevis etter Aril Edvardsen.

Sten Sørensen, som de siste årene har bidratt med flere artikler og ledere i magasinet Troens Bevis, tar nå over som redaktør etter Aril Edvardsen.

– Magasinet kommer til å fortsette som et månedlig Misjons og Vekkelsesmagasin. Vi vil fortsette å ha sterke undervisningsartikler av Aril Edvardsen, der det er ett enormt arkiv å ta av. Som før blir det fokus på misjonstjenesten i Sarons Dal, og det som skjer på vekkelsesfronten i Norge. Det eneste som vi nok ikke klarer å følge opp er Aril Edvardsens dyptpløyende arkeologi reportasjer, på dette feltet var han en absolutt ener, som vanskelig lar seg erstatte, sier Sørensen.

-Jeg kommer til å skrive litt selv, akkurat som før, men ellers blir det en fast redaksjon og bidragsytere utenfra som kommer til å fylle magasinet med spennende og aktuelt misjons stoff, forklarer han.

Sten Sørensen presiserer at dette bare er en deltidsstilling som redaktør, og at det er den nye redaksjonssekretæren, Mariell Edvardsen, som kommer til å ta seg av alt det daglige med magasinet.

-Dette er kun en deltidsstilling, og at jeg fortsetter som før på fulltid som pastor for Misjonskirken i Lyngdal, klargjør han.

Han har flere år bak seg som rektor av Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt, og har de siste årene sittet som styreleder for Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han har blant annet skrevet boken: ”Pinseopplevelser” som kom ut i 2007, og nå er han nettopp ferdig med en ny bok om Aril Edvardsen som kommer ut på Hermon Forlag til jul.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter