Ny Tv-serie viser at bønn virker

En ny programserie som nå blir produsert for Miracle-kanalen bygges rundt sanne historier der folk forteller hvordan bønn har hjulpet dem med store ting i livet.

 

Emans største ønske var å få barn, men doktorene fortalte at det var umulig for henne å bli gravid. I dag er hun en lykkelig mor til ei lita jente. Eman er ikke i tvil. Gud svarte hennes bønner.

Unge Sobhy forsøkte å ta livet sitt mange ganger. Han var en av Kairos narkomane som ikke orket å leve lenger. I dag er han fri for stoff og er heller ikke i tvil om hvem som har hjulpet ham.

KLIKK HER FOR Å SE VIDEO PROMO FOR SERIEN!

Dette er to av historiene seerne får se i en ny serie som skal vises på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. I 26 program møter seerne 26 personer fra forskjellige arabiske land som forteller om bønn som har forandret livet deres, enten det er en fysisk helbredelse, et ekteskap som er gjenopprettet eller en narkoman som har fått ett nytt liv.

Dette er en av tre nye serier som nå lages av en av Troens Bevis sine kvinnelige media misjonærer som har lang erfaring som Tv-produsent i Egypt.

Hver måned er det nå bortimot 7500 arabere som kontakter Troens Bevis etter å ha sett på Miracle-kanalens program. Minst 85 prosent av dem er muslimer.

Troens Bevis har stort behov for nye partnere som vil gå inn og støtte media arbeidet i Sarons Dal.  Ønsker du å være med å støtte et arbeide som tar evangeliet rett inn i stuen til tusenvis av muslimer hver dag, kan du klikke her for å gi en engangsgave, eller du kan også få informasjon om hvordan du blir en fast støttepartner. Du velger selv beløpet du vil støtte med. Kontakt oss da på [email protected] 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter