Ny dugnadsgjeng på plass i Goma

Til tross for den siste tidens uroligheter i Kongo, er nå en ny gruppe nordmenn på plass i Goma for å bygge videre på den nye fløyen til Dinasenteret.

 – Det var utrolig gøy å komme fram til senteret og møte jentene og de ansatte igjen, forteller teamleder Helge Flatøy fra Stiftelsen-Dina på telefon fra Goma.

Teamet reiste fra Norge i helgen og ankom Kongo via Rwanda mandag. – Folk her nede har gjort en flott jobb og reist murene til takhøyde. Nå setter vi igang med å montere dører og vinduer og pusse golvet. Det er endel jobbing som gjenstår, men med kyndig veiledning fra byggeleder Andre Moseid satser vi på å komme i mål med det meste av nybygget disse dagene.

Kampanje på Betsaidasenteret

Bortsett fra problemer med få tak i nok mat de siste ukene, har folk på Dinasenteret merket lite til den siste tidens oppblussing av konflikten. – Vi beveger oss ikke utendørs etter mørkets frembrudd, ellers er det meste som før. Her inne i byen er det rolig, men det er uvanlig mye FN-soldater i gatene.

Parallelt med arbeidet vil teamet også arrangere en evangelisk kampanje i Goma. – Den holder vi inne på området til Betsaidasenteret, som er sentralt plassert i denne delen av byen, og som kan samle mennesker fra hele området, avslutter Flatøy som lover å holde leserene av troensbevis.no oppdatert om oppholdet i krigens Kongo disse to ukene.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter