Arabisk nett-tv enormt populært

-Vær så snill å få Miracles nett-tv opp igjen for det er vår favoritt kanal, lyder en e-post fra Elahm i Canada. Han er en av 157 000 seere som har sett på nett-kanalen de siste 11 månedene.

 

Pågangen på Troens Bevis sin arabiske nett-kanal har i perioder vært så stor at nettserveren har vært i ferd med å bryte sammen. Det hyggelige er at seere fra flere land er raske til å kontakte oss for å få sendingene tilbake raskest mulig.
Det er Troens Bevis sin arabiske satellitt-kanal, Miracle Channel, som også sender direkte over internett. Slik kan arabere fra hele kloden se på kanalen.

Fra Januar til 7.november i år var det 157 246 seere som logget seg på nett-kanalen. Statistikker viser at de logger seg på fra mer enn 25 land, de aller fleste fra USA.

Det er derfor ikke overraskende at Sameh fra USA var raskt ute da bilde plutselig forsvant fra skjermen under sending på grunna av den store seerpågangen.

-Hei, er det noe galt med direktesendningene fordi jeg kan ikke se Miracle kanalen online slik jeg pleier, skrev Sameh. –Jeg bor i USA og denne kanalen er en stor velsignelse for mitt hus, håper dere kan forklare hva som har skjedd. Takk.

Troens Bevis sin arabiske Tv kanal, Miracle kanal, drives kun av frivillige gaver. Vi du være med og støtte evangelisering blant arabere, er din gave til kanalen av stor betydning.
Alle gaver til Troens Bevis kan trekkes fra på skatten. Om du vil at den skal registreres blant dine gaver til frivillige organisasjoner i år, kan du kontakte Troens Bevis på [email protected]

SE MIRACLE ONLINE HER!

Gi en gave her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter