Planlegger store kampanjer i Indonesia

Rune Edvardsen drar til Indonesia i november for å legge en femårs plan for nye kampanjer i landet.

Nå planlegger Rune Edvardsen å utvikle det samme Musikk-festival konseptet i Indonesia som på få år har nådd flere hundre tusen ungdommer med evangeliet i India.

-Jeg kommer først til å reise til Jakarta og så reise ut for å besøke flere av evangelistene våre i landsbyene. Jeg håper at vi kan gjenta suksessen fra India og plante minst 200 nye menigheter over de 5 neste årene, sier Rune Edvardsen.

På musikk festivalene samles også kjente lokale artister som er med på å trekke publikum. Rune avslutter alltid festivalene med en konsert og klar evangelisk forkynnelse og bønn. Dette konseptet har høstet store resultater både i Afrika og India, og nå håper Rune å se de samme resultatene i Indonesia.

Støtter 70 nasjonale
Fra Aril Edvardsen holdt sine første kampanjer i Indonesia i 1971 og 1972 har Troens Bevis støttet evangeliets vekst i dette landet. I alle år siden har Troens Bevis underholdt nasjonale misjonærer som har plantet hundrevis av menigheter.  I dag får 70 nasjonale misjonærer fast underhold. Indonesia er verdens største muslimske land, men det er også det landet i Asia som opplever den største Jesus-vekkelsen etter Kina.

Halve landet er fremdeles unådd
Indonesia har ca. 234 millioner innbyggere ifølge FN tall. Utav 775 folkegrupper er det fremdeles 196 som blir regnet som helt unådde for evangeliet. Men studerer en demografien nærmere, ser en at de gruppene som er nådd med evangeliet ofte er stammer fra 100 medlemmer til noen få 1000, der opptil 50 prosent er blitt kristne.
De større folkegruppene på over 2 millioner har nesten ingen troende, og i de 6 største folkegruppene på over 12 millioner teller antall kristne ned i 0,01 prosent eller 0,02 prosent. Det betyr at over 100 millioner av Indonesias
Befolkning, eller nesten 50 prosent, fremdeles regnes som unådde for evangeliet.

Ønsker du å gi en gave for å støtte Rune Edvardsen sine kampanjer, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter