Spiste frokost med FN-majoren i Goma

Den norske dugnadsgjengen som akkurat nå er i Goma i Kongo for å jobbe på Dina-senteret er i godt hold, og ikke nevneverdig hindret av krigen som herjer i området.

Helge Flatøy, Goma:

Det bygges og bygges..

Ting går veldig bra her nede. Torsdag var vi ute hos Mary som Stiftelsen-Dina samarbeider med og så på hennes arbeid blant pygmeene. Et utrolig spennende arbeid. Men dagen startet med å spise frokost hos majoren som er sjef for FN-styrkene i Goma. Han fortalte litt om situasjonen, og var veldig interessert i arbeidet til Stiftelsen-Dina her i byen.

Den nye fløyen reiser seg

I går startet vi med møter i kirken på Betsaidasenteret, som er hjemmet for gategutter som Stiftelsen-Dina driver, Rune Heimvoll talte og flere tok imot Jesus. Var også ei som kom fram og vitnet om helbredelse. Vi gleder oss veldig til de neste dagene, både til det vi skal få se på møtene, og til å fortsette på arbeidet med bygget. Det er nå i full høyde, så vi holder på med gulvet nå. Håper å få pusset de fleste av veggene også mens vi er her nede.

Ellers har alle det bra her nede, og hilser hjem til familie og venner i Norge.

Helge

Natt til 16. november reiser Rune Edvardsen og pressekontakt Geir Egeland til Goma der de skal være sammen med teamet frem til hjemreisen neste lørdag.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter