”Store kontraster men barna på Dinasenteret har det bra”

Aud Korsvik som akkurat nå er i Kongo forteller om de store kontrastene, de mystiske lydene den første natten og hva 5000 kroner kan gjøre for barna.

Aud Korsvik samlet inn 20 000 kroner sammen med Åmotsmarka barnehage og skole for å få være med det norske teamet som nå er i Kongo. Hun er med og hjelper til med selve utbyggingen av senteret, men det er ikke tvil om at hennes erfaring fra barnehagen hun jobber i til vanlig nå kommer henne til gode.

-Jeg synes det har vært store kontraster, sier hun og forteller at en dag de spiste fikk hun holde den yngste jenta på 3 år som er på Dinasenteret på fanget.

-Da kjente jeg at det ble veldig sterkt å tenke på det hun har opplevd. Og her er jeg, liksom, forteller Aud. 

-Jeg har grått mye her nede for inntrykkene blir så sterke, men folk er veldig hyggelige, veldig blide, sier hun og forteller om den varme velkomsten de fikk, hvor uvant mange ting er men også hvor umåtelig populær ungene fikk henne til å føle seg. 

-Jeg føler at jeg er heldige som har fått være med å se at på Dinasenteret har ungene det bra. Og vi har sett at de har lekt, de synger mye, det er jo veldig mye sang her, og de trommer på vanntønner og det er litt sånn som vi har det i Åmotsmarka. Vi danser mye i Åmotsmarka, sier Aud og ler.

I intervjuet forteller hun også hva de skal gjøre med den ekstra gaven som hun fikk med seg på 5000 kroner fra innsamlingen i barnehagen i Kvinesdal. En gave som kommer til å bety mye både for driften og kostholdet på senteret der barna bor. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter