”Veien til Betlehem” leder rett til barna i Kongo

Lyngdal Misjonsmenighet gjentar fjorårets suksess der både gjeterne, de tre vise menn og hærskaren med engler blir å se på ”Veien til Betlehem”. Utendørsforestillingen for hele familien finner sted etter mørkets frembrudd i Lyngdal, 3. – 7. desember.

Fra 3. – 7. desember arrangerer Lyngdal Misjonskirke ”Veien til Betlehem” med ca. 50 skuespillere og rundt 20 personer som arbeider med praktiske gjøremål.
-Det ønskes gjennom forestillingene å fokusere på de hjelpeløse barna som ofte blir en brikke i et stort politisk spill. Overskuddet av forestillingene går til Stiftelsen-Dina og de lidende barna i Kongo som vi daglig nå får inn på våre TV-skjermer, sier Sten Sørensen som er pastor i Lyngdal Misjonskirke.

I ”Veien til Betlehem” er de der alle: Gjeterne, tiggerne, de tre vise menn, englene, Herodes, Maria og Josef. Forestillingen er svært stemningsfullt med flere bål og masse fakler, en hest og flere sauer. Julens budskap blir satt inn i en flott ramme gjennom forestillingen som fremføres ute ved Prestneset som ligger ved elven som renner gjennom Lyngdal.  Hele vandringen tar ca. 30 minutter.

-Det blir 12 forestillinger og vi regner med å ha 1200 personer på julevandringen.
Overskuddet går til voldtatte jenter og barn i Kongo. I fjor samlet vi inn rundt 60.000,- kr. til disse barna. Dermed får julespillet en ekstra viktig dimensjon over seg. Det gjelder å dele med andre – ikke minst til de som ingenting har, sier Sten Sørensen og ønsker alle hjertelig velkommen til forestillingen.

For mer informasjon kan du ta kontakt med:

Sten Sørensen
Mobil tlf. 48154844

Epost: [email protected]Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter