Etter ti år kom takkebrev fra muslimsk familie

Blant de mange brev som Troens Bevis får fra ulike deler av verden, fikk vi nylig dette brevet fra Kutani Khanda som tilhører Luhyafolket i vestre Kenya.

 

”Jeg gleder meg over å skrive til deg (Aril Edvardsen) i dag, og fortelle at jeg ble frelst ved å høre ditt radioprogram Miracle her i Kenya den 9.august 1999. Ditt program forandret mitt liv. Jeg var en muslim, og ditt program brakte meg Livet.

Da bad jeg min familie, min kone Lillian, mine to sønner Nathaniel og Mark, og mine døtre Matilda og Joyce om også å lytte til dine radioprogram, og da de gjorde dette ble hele familien frelst og mottok Jesus som frelser.

Deretter har vi delt de gode nyhetene med våre venner her i vår by Mumias, og mange har gitt sine liv til Jesus.  På denne måten begynte vår virksomhet, som i dag kalles Emmaus Evangeliesenter.

Vår forsamling har nå vokst til ca.200 medlemmer, og i tillegg har vi folk som enda ikke har bestemt seg for å bli medlemmer.

Her i Mumias området bor det ca. 40.000 innbyggere. Vi tilhører Luhyafolket som er Kenyas nest største etniske gruppe, med ca. 5.3 millioner mennesker, fordelt på 16 stammer.
Legendene våre forteller at vi immigrerte fra Egypt i nord, langs Nilen, til Kenyas vestlige områder mot Victoriasjøen.

Jeg takker Gud for radioprogrammet Miracle, og jeg er stolt over at alt som Jesus har gjort for min familie og min tjeneste som har skjedd gjennom din verdensvide virksomhet.”

Radioprogrammet Miracle var forløperen til Tv programmet Miracle, som nå er blitt den 24 timers arabiske satellitt kanalen ”Miracle Channel”.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter