Årets Partnervideo Året der alt hendte

Årets partner video er nå sendt ut til Troens Bevis sine støttepartnere. I fyldige Tv reportasjer blir året der alt hendte dokumentert.

Årets partnervideo er blitt en dokumentasjon av et år som vil bli skrevet inn i historien. Det var året da en Guds løve og kjempe gikk fra oss. Året da grunnleggeren av Troens Bevis Verdens Evangelisering fikk avslutte ett langt liv på Afrikas jord, kontinentet som alltid vil være merket av den norske evangelisten.

Videoen viser det som ble Aril Edvardsens siste kampanje på Zanzibar. Men kanskje mer enn noe annet viser videoen veien fremover for Troens Bevis. Aril Edvardsen forlot misjonstjenesten han hadde bygd opp på sitt absolutt høydepunkt. Rune Edvardsen holder nå like store eller ennå større kampanjer på misjonsmarken enn det hans far gjorde. Sommerstevnet hadde fokus på generasjonsskifte i kristenheten, det som plutselig også ble virkeligheten i Troens Bevis.
Satellittarbeide har aldri gått så bra som i år med nye program og en respons som overgår all fantasi. Nesten 800 nasjonale arbeidere er aktive i 43 land og brevkurset går ut fortere enn det er penger til å trykke det.

Partnervideoen viser også et besøk til Stiftelsen-Dina sitt arbeide i Kongo og beviser på ny at ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Her er det de svakeste og mest sårbare som får hjelp.

Men mest av alt er partnervideoen som nå kommer i posten en helt spesiell takk til alle partnerne som har stått sammen med Troens Bevis i året som er gått.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter