JTN med ny nettside

Planleggingen av neste års Jesus to the Nations-festival er i full gang, og i disse dager lansereres en helt ny nettside.

 – Her kommer leserene til å finne aktuelt stoff om festivalen. Program, bilder og ikke minst video og lyd fra møter fra tidligere festivaler er noe av det vi vil presentere på disse sidene, forteller webansvarlig i JTN Nathalie Edvardsen.

– Men vi er jo også en del av arbeidet i Troens Bevis, og vi kommer til å hente aktuelt stoff fra virksomheten her på huset og ute i verden til våre sider.

Ønsker respons fra leserene

– Vi har også opprettet et forum, der leserene kan komme med innspill til oss. Det kan være alt fra ideer og ønsker rundt selve festivalen til andre ting som opptar folk rundt misjon eller andre aktuelle temaer som opptar kristen ungdom.

Ellers begynner endel av neste års program å bli klart, så følg med på sidene for nyheter og ikke minst, husk å melde deg på til Jesus to the Nations i god tid, sier Nathalie Edvardsen og minner om datoene for festivalen: 19 – 21. juni 2009.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter