Nå er det tid for å tenke skattefratrekk

-Hvert år har vi givere som ønsker å få skattefratrekk for gaver i siste liten. Givere må huske at vi må ha beløpet på vår konto senest 31. desember, sier økonomisjef Arnold Dragland.

Økonomisjefen i Sarons Dal, Arnold Dragland, håper at det er mange som har lyst til å fylle på kvoten sin med skattefradrag på frivillige gaver. Troens Bevis går nemlig i disse dager til innkjøp av det nye avspillingssystemet for Miracle kanalen, og må ut med nærmere en halv million kroner. Det som det nye systemet sparer inn i satellittutgifter hver måned vil gjøre at det snart har betalt seg selv, og det vil spare mye misjonspenger i fremtiden.

-Men vi må allikevel ut med en halv million nå, så jeg håper at det er flere som kan tenke seg å gi en ekstra gave til dette. Vi får jo en enorm respons på Tv kanalen.  Det er jo de færreste av oss som har anledning til å dra til araberverden for å forkynne evangeliet, så jeg håper folk ser at dette er noe stort de kan være med på selv om de sitter hjemme i sin egen stue.

Arnold poengterer at dersom folk ønsker å få fratrekk på skatten i år, må gaven være på Troens Bevis sin konto innen 31. desember for å bli bokført dette året.
-Hvert år er det dessverre givere som er ute i siste liten, også kommer ikke beløpet inn før 2. januar, og da er det dessverre for sent. Så ikke vent til siste øyeblikk, råder økonomisjefen.

Hver person kan få fratrekk på skatten for opptil 12 000 kroner i gaver til frivillige organisasjoner, og ett ektepar med to personnummer kan få fratrekk for opptil 24 000 kroner.
Minste beløp er 500 kroner, men det kan være gitt over flere beløp i løpet av året, så lenge dette er summen til slutt, forklarer økonomisjefen.

For å lese mer om det nye avspillingssystemet, klikk her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter