I 2008 har nesten 100 000 arabere kontaktet Troens Bevis

Innen utgangen av dette året har Troens Bevis opplevd en seerstorm uten like. Bortimot 100 000 Jesus søkende muslimer vil ha kontaktet Miracle-kanalens oppfølgingskontor i Stockholm.

 

-Det er tydelig at det er veldig mange som ser på kanalen, sier Merzek Boutros, lederen for oppfølgingsarbeidet, fra kontoret i Stockholm.
-Vi opplever også at det er stadig flere som vi ber med til frelse med over telefonen, sier han.

Utrolig nok er det bare 7 personer som bemanner oppfølgingskontoret. Tre av dem jobber fulltid, og to andre hjelper til.

Det er også den arabiske menigheten i Stockholm som Merzek er pastor for som støtter de tre økonomisk som jobber på fulltid.  Mange som går i denne menigheten har funnet veien dit etter å ha sett på Miracle-kanalen og ringt oppfølgingskontoret for hjelp.

-Det ble virkelig en positiv forandring da jeg kunne flytte kontoret ut av leiligheten min og inn i nye lokaler. Det har også gjort det mulig å ta imot så mange henvendelser som vi nå får, forklarer Merzek.  I tillegg er det mange arabere i Stockholm som ser på kanalen og som kommer til kontoret i egen person for å få rådgivning og veiledning, noe Merzek synes er veldig fint.

-Nå er det to persiske brødre som går i menigheten vår som har laget ett dataprogram som vil gjøre oppfølgingsarbeidet mer organisert, forklarer han.
De begynte å installere det for to uker siden, og Merzek håper at alle kontaktene vil være registret innen 6-7 måneder på det nye programmet.

-Når vi snakker med så mange folk, er vi nødt til å fokusere på det vi kan hjelpe dem med. Det er klart det er mange ting vi ikke kan gjøre, men vi kan be med dem og gi dem Guds ord, forklarer han.

Og ifølge tilbakemeldingene er det nettopp dette mer enn noe annet som mange setter pris på. Oppfølgingskontoret blir selve livslinjen for mange arabere som er kommet til tro på Jesus etter å ha sett på kanalen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter