Godt nytt år

Les styreleder Sten Sørensens nyttårshilsen til Troens Bevis sine støttepartenere.

Takk for støtte i 2008!

Det er inspirerende å se alle som støtter Troens Bevis Verdens Evangelisering. ”Troens Bevis- familien” er stor og vi takker Gud for alle våre partnere og venner! Året som ligger bak var jo helt spesielt for Troens Bevis. I sommer feiret vi Kari og Aril Edvardsens 70-års dager under sommerstevnet, for to måneder senere å være tilstede i Aril Edvardens  begravelse.

Gjennom alt har vi merket Guds nærvær! Arbeidet ut fra Troens Bevis fungerer, og store planer legges for framtiden. Vi savner Aril, samtidig som vi unner ham å komme hjem til de himmelske boliger. Vi tenker på Kari og husker på henne i bønn. Høsten har vært helt spesiell for henne! Samtidig ber vi om frimodighet og styrke for Rune Edvardsen og hans nære familie.

Nå går vi et nytt år i møte! Vår bønn er at det nye året må bli til velsignelse, ikke minst for alle de unådde som vi ønsker å nå med evangeliet. Alt arbeid ut fra Sarons Dal dreier seg nemlig om å vinne mennesker for Himmelen! Det er vårt oppdrag – og vi trenger deg i dette arbeidet! Takk for dine bønner og din økonomiske støtte i arbeidet!

Med de beste ønsker for 2009!

Med vennlig hilsen

Sten Sørensen

Styreleder, Troens Bevis 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter