Troens Bevis ser multiplikasjons mirakelet på ny

Som den lille gutten som gav det han hadde, 5 brød og 2 fisker, opplever Troens Bevis på ny at når vi gir det vi har, skjer det ett multiplikasjonsmirakel i Guds rike. Denne gangen er det ikke 5000 mennesker som får mat, men nesten 100 000 muslimer som får oppfølging, takket være den arabiske satellitt kanalen Miracle.

 

Av Bente Rognmo Thakre

De siste tallene som er kommet inn ved årsskiftet viser at 94,577 arabere, de fleste muslimer, kontaktet oppfølgingskontoret vårt i Sverige i løpet av 2008. I tillegg venter vi på tall fra en kontakt adresse vi har i Spania.

Dette er en økning på hele 62 prosent i resultater fra 2007, mens det ikke har vært mulig å øke budsjettet til kanalen. Faktisk måtte kanalen stramme inn livremmen noe i forhold til året før for at hele Troens Bevis budsjettet skulle gå i boks.

De arabiske landene som det kommer inn mest respons fra er Saudi Arabia, Egypt, Irak, Tunisia, Marokko og Algeria.

I tillegg er det mange arabere som ser programmene over internett. Websiden til kanelen hadde hele 460,000 besøk. Der er det arabere spesielt i USA, Canada, Australia, Russland og Kina som logger seg på, men også mange i lukkete land som Emiratene og Kuwait.

Det er heller ikke tvil om at Miracle-kanalen påvirker folk i den arabiske verden.
Her er en del av meldingene som kom inn bare i desember, 2008:

Ahmed:
”Nå har jeg Guds nåde i mitt liv på grunn av programmene deres. Jeg er en av dem som misforstod dere kristne. Jeg trodde at dere tilba 3 guder. Og jeg pleide å hate dere, men pris Gud for at jeg nå er fri for alle de tankene. Hjertet mitt er fylt av kjærlighet til alle mennesker, selv de som hater meg. Jesus er enorm. Han hater ikke og dreper ikke. Han sier ikke onde ting. Han elsker selv det mest hatefulle og forlatte menneske. Jeg skulle ønske at alle kristne var lys i verden som kunne fylle den med Hans kjærlighet.”

Fadi Samir:
”Jeg vil gjerne prise Herren for en operasjon på hjernesvulst som var 100 prosent vellykket. Doktorene forventet at det ville bli negative bivirkninger, inkludert lammelser.
Men Herren svarte på bønnene deres når dere stod sammen med meg gjennom dette. Jeg er 30 år gammel og har 2 barn. Jeg ber at Gud vil velsigne dere.”

Mina:
”Tusen takk for programmene på Miracle kanalen. Jeg ser på dere hele tiden og jeg håper at tjenesten deres vil øke og nå ennå flere mennesker. Dere er årsaken til stor oppmuntring i Irak!”

Nawja:
”Jeg er glad for at jeg er blitt kjent med dere. Tusen takk for sjelesorgen jeg har fått over MSN på Internett. Jeg er veldig takknemlig, og livet mitt har forandret seg i stor grad etter rådgivningen jeg fikk fra dere.” 

Dr. Shukri:
”Jeg liker programmene deres veldig godt og hvordan dere presenterer dem. Jeg har lært hvordan jeg deler evangeliet med andre og hvordan debattere fra programmene deres, og dette bruker jeg når jeg deler med elevene på høyskolen der jeg jobber.”

Ønsker du å være med å støtte den arabiske satellitt kanalen med en gave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter