Begynte året med gave på 100 000 kroner til TV-arbeidet

-Dette er en utrolig flott start på året for oss, og det viser av vi har støttepartnere som ser hvor viktig programmene er for Guds rikes arbeid blant arabere, sier daglig leder for Miracle Channel.

 

Barty Shokralla synes det er veldig oppmuntrende å starte det nye året med en slik stor gave. Resultatene fra 2008 viser at nesten 100 000 muslimske seere kontaktet Troens Bevis etter å ha sett på Miracle Channel. Ifølge vanlige beregninger for seerrespons vet vi at dette bare er toppen av isfjellet i forhold til hvor mange som ser på sendingene.

-Vi går inn i ett nytt år med flere tv-produksjoner, arbeidere som skal lønnes, satellittregninger som skal betales og vedlikehold på utstyr, så dette komme veldig godt med, sier Shokralla.

– Men det er viktig for våre støttepartnere å huske at alle gaver er like viktige. Det er de færreste av oss som har anledning til å gi gaver i denne størrelsesorden, og mesteparten av arbeidet er bygd rundt faste givere som gir noen hundrelapper i måneden.
Det er stammen som bærer både tv-arbeidet og alt det andre i Troens Bevis fra måned til måned, forklarer han.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter