Lanserte nytt forretningsnettverk under Bonnke-seminar

Tor Inge Vasshus fra Stavanger lanserte et nytt nettverk for forretningsfolk som vil drive misjon og bistand under samlingen med Reinhardt Bonnke.

Onsdag ettermiddag ble nettstedet Business Forum Norge – businessforumnorge.no – offisielt åpnet under en samling for kristne ledere og foretningsfolk på Utsikten Hotell. Med på samlingen var den verdenskjente evangelisten Reinhardt Bonnke som kom med et inspirerende innlegg om hva enkle personer med stor tro kan få til.

– Dette er på tvers av menigheter og på tvers av kirkesamfunn, sa Tor Inge Vasshus som er primus motor bak initiativet.

Vil ha forretningsfolk ut i tjeneste
Han fortalte at han hadde følt på frustrasjonen til forretningsfolk som ønsker å bli brukt i en tjeneste, og blir sittende bak en miksepult i en menighet i stedet for at evnene kommer til sin rett.

– På denne måten blir folk med forretningssans og midler forsyningslinjer ut til misjonen, forklarte Tor Inge Vasshus.
Bakt inn i den nye nettsiden er en egen avdeling som heter abetterlifenow.net der bedrifter kan abonnere på et prosjekt fra Dina Stiftelsen sitt arbeide i Kongo eller kampanjer  fra Troens Bevis. Bedriftene får også mulighet til å besøke prosjektene og å bidra på fagområder der de har kunnskap.

Uforløste resurser
Tor Inge Vasshus har vært en venn av Troens Bevis i mange år, og han har lenge grublet over hvordan han kan gjøre nødhjelpsarbeid og misjon lett tilgjengelig for forretningsfolk og bedrifter. Selv er han en grunder med flere vellykkede bedrifter bak seg. I dag driver han Corporate som er et programvareselskap med 50 ansatte i fire verdensdeler.

– Vi ser at det finnes veldig mange ressursterke folk i næringslivet, gjerne fra 50 år og oppover, som har begynt å få litt bedre tid, og lurer på hva de skal gjøre. De har enorme ressurser, både i form av evner og midler, og vi håper at vi kan være med på å utløse noe av dette for misjonen, sier Tor Inge Vasshus og hans partner i prosjektet, Kaj Martin Brekke. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter