Se den første direktesendingen til over 300 mill arabere fra Sarons Dal

I kveld er det stor spenning i Sarons Dal når den første direktesendingen til Miracle Channel går på luften. Da kan over 300 millioner arabere se det første programmet i en ny direktesendt serie som skal gå annen hver uke på Troens Bevis sin 24 timers satellittkanal.

 

Programmet i kveld er en fortsettelse på den svært populære serien ”The Rest of the Story”, eller på godt norsk, ”Resten av historien.”
Dette er et av programmene som har fått mest respons på Miracle Channel. Det som kjennetegner programmet er de banebrytende temaene som det tradisjonelt sett er vanskelig å prate om i den arabiske verden.

I det første direktesendte programmet i kveld skal programverten Nawal og en kristen psykolog snakke om hvordan fysisk straff og vold kan skade barn langt inn i voksen alder.

Programmet vil vise historien til en mor som oppdaget gjennom hennes egne opplevelser at måten hun straffet barna på var galt.  Hun snakker om hvordan hun begynte å forandre måten hun disiplinerte barna på og hvordan hun tok fatt i egne holdinger som førte til at hun oppførte seg mot barna slik hun gjorde.
Sendingen vil åpne for telefoner inn i studio der seere kan spørre spørsmål eller komme med kommentarer. Ris og fysisk straff er fremdeles vanlig i den arabiske verden, og flere seere har kontaktet oppfølgingskontoret for forbønn og sjelesorg relatert til en voldelig oppvekst.

– Dette er et stort steg videre for oss, og vi håper virkelig at det vil bli en positiv opplevelse som vil gi mersmak for seerne våre, sier lederen for Miracle kanalen, Barty Shokralla.

Den første direktesendte sendingen går fra studio i Sarons Dal fredag kveld kl.20:00. Deretter blir det et direktesendt program annen hver uke fra Egypt.

Klikk her for å se sendingen fredag kveld kl. 20:00

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter