Døpte 80 på en uke i Tanzania

-Mange mennesker i Tanzania tilber sine forfedre og er bundet av frykt. De trenger å høre gleden og frihetens evangelium, sier Mathias Ng’andu. Han er en dyktig menighetsplanter og døpte nettopp 80 nye troende.

 Mathias Ng’andu er en av Troens Bevis sine syv nasjonale misjonærer i Tanzania. Han følte tidlig kallet til å nå sine landsmenn med evangeliet. Han gikk på bibelskole i Nairobi og har siden 1978 arbeidet som misjonær i sitt eget land med støtte fra Troens Bevis siden 2002.

Det er bortimot 160 etniske grupper i Tanzania, og det er fremdeles 31 av dem som regnes som unådde for evangeliet.

-Gud har kalt meg til å gå ut til de forskjellige landsbyene og bygge menigheter der det ikke er noen, forteller Mathias, som også er pastor i hjemmemenigheten i Mdrogoro.

Startet menighet i Pangawe
Han forteller at nylig reiste han og et team ut til landsbyen Pangawe. De fant ut at det ville være et egnet sted for en menighet og holdt en syv dagers kampanje sammen med noen få troende som var fra landsbyen.

-Vi fikk be med mange mennesker i løpet av disse dagene,  og etter møtene var det dåp. I løpet av uken fikk vi døpe 80 personer, forteller Mathias. 

To damer som hadde ondartet kreft, opplevde å bli helbredet under kampanjen. Mathias forteller at legene som behandlet dem bekreftet at de nå var friskmeldte. En annen dame kom frem for forbønn for nyresvikt, hun ble også helbredet og gav Gud ære foran alt folket med sitt vitnesbyrd.

-Nå ønsker vi å starte en kristen radiostasjon. Slik kan vi nå ut til så mye som 40 millioner mennesker som hører på radioen hver dag i Tanzania. Vi har fått lisens for å starte og holder nå på med planene videre for å begynne sendingene, forteller Mathias.

Mathias Ng’andu er en av ca. 700 nasjonale misjonærer som får regelmessig støtte fra Troens Bevis i 43 land. Ønsker du å være med å støtte misjonærenes arbeide med en gave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter