Populær fotoutstilling fra Dinasenteret

Det ble en vellykket fotoutstilling på Utsikten Turisthotell sist helg med mange besøkende og flere kjøpere.

Trond Dugan fra Kvinesdal fikk lønn for strevet da han arrangerte en veldedighets utstilling på Utsikten Turisthotell med bilder fra Kongo.

I 2009 var Trond Dugan på to turer til Kongo sammen med Troens Bevis Verdens Evangelisering. Under oppholdene tok han 12 000 bilder. Fra denne samlingen valgte han ut de 12 beste som han deretter forstørret og trykte på pleksiglass.

På eget initiativ holdt han en fotoutstilling sist helg der han viste bildene på Utsikten kunstsenter. Dugan ønsket at alt overskuddet fra salg av bilder skulle gå til Troens Bevis sitt nødhjelpsarbeidet i Kongo gjennom Dina Stiftelsen.

– Det var godt med besøk og flere bestilte bilder i løpet av helga, sier Dugan fornøyd.

Han forteller at han ønsker å hjelpe til med å skaffe Dinasenteret et eget produksjonsutstyr til murstein.  Slik kan de lage murstein både til egne byggeprosjekt og for å selge.

-Nå håper jeg på en tredje tur til Kongo neste år der jeg gjerne vil være med å sette opp dette produksjonsutstyret så det kommer i drift, forteller Trond.

Han legger ikke skjul på at turene til Kongo endret synet hans på det å gi.
-Jeg ser at det trengs veldig mye hjelp, og jeg har sett at det lille jeg gjør, det hjelper faktisk. Nå føler jeg at det gjør meg godt å hjelpe dem som virkelig trenger det.

Til daglig er han driftsansvarlig på Byggvell i Kvinesdal. Det er også Byggvell som har sponset reisene hans til Kongo. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter