Svartdahl og Åleskjær deltar på storbyturnè

Når Rune Edvardsen reiser på misjonsturne i november blir både Åge Åleskjær og Egil Svartdahl med.

Både Åge Åleskjær og Egil Svartdal blir med når Rune Edvardsen besøker Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand med misjonsmøter i november.

– Hvorfor blir du med på misjonsturnéen, Åge M. Åleskjær?

-En drøm jeg bærer på fordi jeg er menighetsbygger, er at pastorer og menighetsledere vil se hvilket unikt redskap Troens Bevis er. Dermed kan menigheter bruke Troens Bevis som en kanal for å bli involvert i et mye større misjonsarbeid enn det man vanligvis er, og det kan gjøres på en måte som koster mindre penger enn det tradisjonell misjon koster. Arils strategi om innfødte misjonærer er helt genial! Jeg tror det kan gå opp for en del i kjølvannet av en slik kampanje, selv om det på kort sikt sikkert blir størst frukt fra enkeltmennesker som vil være med. Begge deler er kjærkomment for Troens Bevis, sier Åge M. Åleskjær

– Hvorfor blir du med, Egil Svartdahl?

– Jeg blir med fordi jeg ønsker å bakke opp Rune i den viktige rollen han har fått å føre arbeidet videre. Troens Bevis har en sentral rolle som brobygger for kristen enhet samt det sterke fokuset på evangelisering og misjon, er ting jeg deler veldig sterkt i mitt eget hjerte. Derfor gleder jeg meg til å støtte – og være med på dette, svarer Egil Svartdahl.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter