Mange ønsker råd om barneoppdragelse

Troens Bevis opplever allerede stor respons på direktesendingene som Miracle- kanalen nå har annen hver uke. Mange arabere kommenterer programmene og vil gjerne ha råd om vanskelige ting i sine egne liv.

 

Her kan du lese noe av responsen som er kommet inn de siste par ukene på direktesendingene Troens Bevis begynte med i september på sin arabiske satellittkanal. Hensikten med denne programserien som går direkte annenhver fredag er nettopp å invitere seere til å komme med innspill angående temaet som blir tatt opp. Dette kan de gjøre  direkte på lufta og i etterkant av programmet.
Det første programmet handlet om barneoppdragelse og hvorfor det er galt å slå barn. Dette var et tema som fikk mange kommentarer etterpå.

Niveen:
”Tusen takk for programmet.  Jeg gråt fordi dere beskrev akkurat det som skjer hjemme hos oss, og dere snakket om noe som vi trengte å høre.”

Soad:
Tusen takk for episoden i dag som handlet om å oppdra barn. Vi har virkelig gjort feil i barneoppdragelsen vår. Jeg har alltid tenkt at barna er vår eiendom som vi kan gjøre som vi vil med, men det ser jeg er feil. Tusen takk for at dere har forandret synet mitt på dette, og spesielt takk til programleder Nawal og doktor Adhraf.”

Saida:
Jeg vet at det dere sier er rett, men å bekjenne for barna mine at jeg har gjort galt mot dem er hardt. Mitt problem er at jeg føler at jeg må har rett hele tiden. Vår så snill å be for meg.”

Melding fra en familie:
”Vi samler oss alltid, både min kone og jeg og barna våre, for å se på programmet ”Resten av Historien.” Det er et av de beste og sterkeste programmene vi ser. Takk for alt dere gjør.”

Akhlas:
”Jeg har fire barn og jeg vil gjerne oppdra dem slik som Gud ønsker det. Jeg har en gutt og ei jente som er tenåringer. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til dem og gi dem gode råd. Håper dere kan hjelpe meg med bøker om dette og om barn fra ett til ti år. Tusen takk.”

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal sender program 24 timer i døgnet som over 350 millioner arabere kan se. Alt arbeidet til Troens Bevis drives kun med frivillige gaver. Dersom du kunne tenke deg å være med å støtte dette arbeidet med en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter