I dag begynner kampanjen i Kongo

Torsdag 12. november begynner en fire dagers kampanje i Kongo. Kampanjen som foregår i samarbeid med flere lokale menigheter skjer på en stadion i utkanten av Goma.

Denne gangen er det Helge Flatøy som skal forkynne evangeliet på Troens Bevis sin kampanje i Kongo. Helge Flatøy er en av Troens Bevis sine evangelister og taler ofte på møter i Norge og i Europa. Han har vært misjonær i Paraguay og er også kjent for  evangeliseringskurs som han tilbyr bibelskoler og menigheter.

Sist lørdag reiste Flatøy som prosjektleder til Kongo med et team på 16 nordmenn som skal jobbe dugnad på Dina senteret i Goma. I den forbindelse holder han denne helgen en fire dagers kampanje i samme by. De som er med på teamtur får også anledning til å være med på kampanjen, men det er forøvrig helt frivillig.

-Jeg merker at det er mange som er åpne for evangeliet her i Kongo, forteller Flatøy. Han får også støtte og hjelp fra flere av de 14 nasjonale misjonærene som Troens Bevis støtter i landet. De som tar imot evangeliet under kampanjen får også tilbud om brevkurset, og de nasjonale misjonærene vil være med å følge opp de nye som kommer til tro.

Se alt om Troens Bevis sin siste kampanje i Kongo i juni – Klikk her!

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter